Meniu

Despre noi

Activitati extra

Lucram cu oamenii, sustinem oamenii, oamenii sunt cei care ne definesc.

Pe parcurs, devotamentul nostru fata de comunitatea locala si fata de traditiile noastre e devenit o activitate extra, acel “extra” necesar pentru a completa viata.

Artele pentru noi se traduc in inspiratie… si am fost inspirati sa sustinem, sa initiem si sa promovam activitati culturale si artistice precum: expozitii de pictura in cadrul Galeriilor de Arta, tabere de creatie si proiecte locale sau nationale legate de sculptura, pictura, ceramica si sticla.

Mai mult, interesul nostru fata de cultura si arta s-a materializat si prin intermediul asociatiei non profit Alumar, datorita careia a fost sustinuta editarea revistei Grai.Preocuparile continue pentru comunitatea locala se manifesta si prin interesul legat de aspectul professional. Ca o consecinta, echipa de conducere a avut ideea si a concretizat formarea asociatiei profesionale ROCIA care sa uneasca producatorii de elemente din material compozite.

Sediul ROCIA este acelasi cu sediul social al companiei noastre si majoritatea activitatilor au avut loc aici.

Se pare ca limita nostra este cerul si prin urmare am facut urmatorul pas spre a ne depasi posibilitatile: am initiat, am organizat si am reusit sa obtinem fonduri europene pentru a implementa in Codificarea Ocupationala din Romania cea de operator poliester armati cu fibra de sticla.