Meniu
 • VRG Railway Components
  Shaping performance since 1991
  Image 1
  Image 2
  Image 3
 • VRG Railway Components
  Shaping performance since 1991
  Image 2
  Image 1
 • VRG Railway Components
  Shaping performance since 1991
  Image 2

Despre noi

Cine suntem

“shaping performance since 1991” este mai mult decat un motto, a devenit materializarea istoriei noastre.

In anii ’90 VRG a promovat pe piata romaneasca elemente din material compozit precum: suprastructuri auto, piese auto personalizate, obiecte sanitare (chiuvete, cazi, vas WC), barci si hidrobiciclete, mobilier urban, articole pentru parcurile de joaca si alte produse asemantoare.

Misiunea

Principala activitate a companiei noastre este identificarea corecta a nevoilor clientilor, proiectarea dorintelor, producerea cererilor si livrarea rezultatelor optime.

Istoria, evolutia precum si dezvoltarea afacerii noastre sunt rezultatul implementarii cu succes a unei politici de management inspirata de Viziune, Realism si Garantie.

Ne prezentam ca un partener de incredere dispus in orice moment sa finalizeze cu profesionalism si competenta parteneriatele incheiate.

Activitati extra

Lucram cu oamenii, sustinem oamenii, oamenii sunt cei care ne definesc.

Artele pentru noi se traduc in inspiratie… si am fost inspirati sa sustinem, sa initiem si sa promovam activitati culturale si artistice precum: expozitii de pictura in cadrul Galeriilor de Arta, tabere de creatie si proiecte locale sau nationale legate de sculptura, pictura, ceramica si sticla.

Parteneri