Meniu

Despre noi

Misiunea

Principala activitate a companiei noastre este identificarea corecta a nevoilor clientilor, proiectarea dorintelor, producerea cererilor si livrarea rezultatelor optime.


Istoria, evolutia precum si dezvoltarea afacerii noastre sunt rezultatul implementarii cu succes a unei politici de management inspirata de Viziune, Realism si Garantie.


Viziunea, ca proiectie a spiritului inovativ, se orienteaza spre obiective performante pe care profesionalismul si pasiunea echipei noastre le fac accesibile.


Realismul are la baza experienta acumulata pe parcursul celor 23 de ani de activitate, analiza riguroasa a evolutiei pietei interne si internationale (in domeniul in care activam) si promovarea unei relatii de tip castig-castig cu toti partenerii nostri.


Garantia – certificarea permanenta a calitatii produselor este rezultatul firesc al investitiilor in capitalul uman, in modernizarea utilajelor si a tehnologiilor de productie precum si a responsabilitatii asumate pentru implementarea standardelor de calitate.

Politica noastra de management se contureaza pe:

Valori: integritate, responsabilitate, sinceritate, loialitate, dedicatie, inovatie, pasiune, concentrare.


Principii: etica morala, respectul normelor si a legii, respectarea procedurilor, managementul timpului, abordare strategica, sustinerea educatiei si a dezvoltarii oamenilor.


Obiective: intentia de a livra valoare tuturor clientilor nostri, imbunatatirea continua a produselor noastre, a eficientei si ridicarea barierelor de calitate, concentrarea pe calitatea actului de gandire, comportament si pe calitatea relatiei cu partenerii nostri.

Ne prezentam ca un partener de incredere dispus in orice moment sa finalizeze cu profesionalism si competenta parteneriatele incheiate.